Logo
Well4you is uitzonderlijk gesloten op zaterdag 19/10
- Quote van de week -
Soms moet je
veranderen
om jezelf te blijven.
Welkom bij Well4You!

Well4You is een privé Sauna en Wellness center, rustig gelegen in Ronse (Vlaamse Ardennen), die koppels maar ook groepen tot max. 20 personen, een unieke combinatie van rust, relaxatie en gezondheid kan aanbieden en dit in luxe en klasse.

Wij geloven erin dat ruimte een essentieel aspect vormt in het creëren van een gevoel van welbehagen en het herontdekken van de ultieme rust.


- Nieuws & Weetjes -

Nailstudio & Beautysalon

12 Jul 2019

Nailstudio & Beautysalon

Gwendoline Roos - 12/07/2019

Sinds 1 juli 2019 zijn wij van start gegaan met een “Nailstudio & Beautysalon. Gwendoline Roos, onze nieuwe schoonheidsspecialiste zal instaan voor de professionele nagelverzorging en diverse behandelingen.

Verder lezen
Deal of the day!

07 May 2019

Deal of the day!

Julie en Nele - 07/05/2019

Vanaf heden zijn er bij ons nu ook dagaanbiedingen! Deze vind je terug op onze website bij ‘DEAL OF THE DAY’ of in de online agenda. Wat houd dit juist in? Vrije blokjes van die dag en of de ochtend erop worden met een korting aangeboden!

Verder lezen
Hawaii @ Well4you

28 Mar 2019

Hawaii @ Well4you

Julie Hillewaere - 28/03/2019

Deze zomer zal uw bezoek aan Well4you nog gezelliger zijn dan anders! Tijdens de maanden juli, augustus en september gaan wij namelijk volledig UNIT 1 in een hawaiiaans paradijs omtoveren! Daarnaast hebben we nog een leuk nieuwtje om jullie volledig in de sfeer te brengen… Een frisse, zomerse cocktail!

Verder lezen

[ WIe ZIJN WIJ ? ]

Wij zijn een geweldig team

Devaere Frans

Zaakvoerder
frans@well4you.be

Verbecke Karen

Allround medewerkster
karen@well4you.be

Cardon Nele

Onthaal + Sales
nele@well4you.be

Roos Gwendoline

Schoonheidsspecialiste
gwendoline@well4you.be