Logo
Vandaag open van 9u00 tot 22u00
- Quote van de week -
Spread love not germs !
** UPDATE / AGENDA TERUG ONLINE **

De verkoop van kadobonnen is momenteel tijdelijk stopgezet wegens een te groot aantal in omloop en gezien de huidige onzekere situatie (COVID-19).

Vanaf NU staat onze online agenda terug online en kunnen jullie boeken voor de maanden Juli, Augustus en September 2020 ;-)

HET NIEUW SYSTEEM:

– momenteel zullen wij maar reservaties toelaten met een maximum van 10 personen uit dezelfde ‘bubbel’.

– Badlinnen zijn ook niet meer verkrijgbaar door de zeer strenge regels i.v.m. de hygiëne die wij moeten toepassen en is dit voor ons jammer genoeg niet meer mogelijk. Vergeet dus zeker niet om zelf uw handdoeken, badjassen en verplicht te dragen slippers mee te brengen.(aankoop wegwerpslippers kunnen wij wel nog voorzien 2€)

– Uw “toegangsticket” moet je nu op voorhand betalen (volledig bedrag) dit omdat wij zo min mogelijk cash geld door onze handen mogen laten gaan. Uw “toegangsticket” koop je het liefst online, zo is er ook minder kans op contacten met andere klanten in onze winkel . Met dit toegangsticket kan je ook zonder wachten bij aankomst toegang krijgen tot de units.

Met uw KEY-CODE opent u de voordeur ….. u wordt verwelkomt door de virtuele balie en daar scant u de toegangspas / QR-code , het toegangsspoortje van jouw gekozen unit zal openen.

U zal aan deze balie ook een boekje vinden met de rondleiding die u zal begeleiden doorheen de wellness, ook aan de toestellen hangt er een infobord met extra uitleg.

De frigo’s en diepvries met ijsjes blijft ook aanwezig daar gaan we met een “honesty-bar” werken. Je neemt uit de frigo waar u zin in hebt, er zal in elke unit een ‘drankenfiche’ liggen, deze vult u in en laat u achter in de wellness. Nadien maken wij de rekening, sturen wij deze naar u op via mail zodat u van thuis uit kan betalen.

Bij het verlaten van de wellness scant u opnieuw de QR-code om uw getrouwheidspunten te sparen. Deze worden na het 3de bezoek (-10€), na het 6de bezoek (-20€) en na het 10de bezoek (-30€) opgestuurd via mail in de vorm van een voucher die u bij een toekomstig volgende bezoek in mindering kan brengen.(vouchers zijn 6 maand geldig )

* Er zal altijd iemand bereikbaar (permanentie) zijn via de parlofoons om u te helpen bij problemen en u bij te staan met eventuele extra vragen.

– Ook de klantenkaarten verdwijnen en zetten wij geen “stempels” meer op uw klantenkaart. Geen paniek , u wordt als vaste klant zeker niet vergeten en werken wij vanaf nu met getrouwheidskorting en zullen wij u “vouchers” opsturen via mail die u kan gebruiken bij uw volgend bezoek.

Uiteraard worden de units zeer uitgebreid gepoetst en ontsmet, zowel voor uw reservatie als na uw reservatie , maar dat deden wij hoe dan ook al voor de corona!!


Met vriendelijke groeten,

Het Well4You-team (Frans, Karen, Nele en Lara)


- Nieuws & Weetjes -

Deal of the day!

07 May 2019

Deal of the day!

Julie en Nele - 07/05/2019

Vanaf heden zijn er bij ons nu ook dagaanbiedingen! Deze vind je terug op onze website bij ‘DEAL OF THE DAY’ of in de online agenda. Wat houd dit juist in? Vrije blokjes van die dag en of de ochtend erop worden met een korting aangeboden!

Verder lezen
Hawaii @ Well4you

28 Mar 2019

Hawaii @ Well4you

Julie Hillewaere - 28/03/2019

Deze zomer zal uw bezoek aan Well4you nog gezelliger zijn dan anders! Tijdens de maanden juli, augustus en september gaan wij namelijk volledig UNIT 1 in een hawaiiaans paradijs omtoveren! Daarnaast hebben we nog een leuk nieuwtje om jullie volledig in de sfeer te brengen… Een frisse, zomerse cocktail!

Verder lezen
Valentijn 2019

08 Feb 2019

Valentijn 2019

Nele Cardon - 08/02/2019

14 Februari, Valentijnsdag! Een dag waarop geliefden elkaar wat extra aandacht geven door middel van cadeautjes, bloemen of kaartjes waarop je jouw liefde kan uiten… Maar wat betekend dat nu eigenlijk? En van waar komt dit?

Verder lezen

[ WIe ZIJN WIJ ? ]

Wij zijn een geweldig team

Devaere Frans

Zaakvoerder
frans@well4you.be

Verbecke Karen

Allround medewerkster
karen@well4you.be

Cardon Nele

Onthaal + Sales
nele@well4you.be

Medagoda Lara

Schoonheidsspecialiste
salon@well4you.be