Logo
Vandaag open van 9u00 tot 22u00

Online Shop - Well4You


Verzending

Je kan de bestelde goederen komen afhalen bij Well4You in de Maagdenstraat 24 te Ronse of je kan ze via BPost naar u laten verzenden.

Het verzenden van de goederen kost 7,5€ (voor verzendingen binnen België).
Indien we enkel een kadobon moeten verzenden rekenen we slechts 2,5€ (voor verzendingen binnen België).
Indien het totaal bedrag groter is dan 150€ nemen wij de verzendkosten op ons! (behalve voor kadobonnen)

* bij verzending zal u van ons een bericht ontvangen wanneer de goederen bij ons vertrokken zijn met de verwachte leveringsdatum.
* Voor afhalingen vragen wij u wel de email af te wachten die je van ons zal ontvangen met de melding dat de gevraagde producten beschikbaar zijn en voor u klaar staan.


Betalingen

De bestelde producten via onze Online Wellness Shop kunnen betaald worden bij afhaling, via overschrijving of rechtstreeks via de beveiligde website van PayPal (Maestro, Visa, MasterCard,enz..)

* Wij zijn nog volop aan het kijken om in de toekomst ook andere online betalingen aan te bieden (zoals Bancontact,enz..).

Retourneren

Iets mis met het besteld product of niet echt zoals gewenst ?

Wij doen echt niet moeilijk en zullen zonder problemen uw besteld product terugnemen en u de aankoopprijs hiervan terugbetalen.

Wel vragen wij u de verpakking (indien aanwezig) goed bij te houden, en ons een korte beschrijving te geven van de reden (niet omdat we dit in discussie willen trekken maar om onze producten nog te kunnen verbeteren).

TIP: Bij ieder product kan je (bij de beschrijving) de score en beoordeling lezen van onze klanten. Ook jij kan daar uw mening geven over het gekochte product.

Kadobonnen

Een kadobon kan aangekocht worden via onze website of in de winkel van Well4You (Maagdenstraat 24/9600 te ronse).

De kadobon blijft 1 jaar geldig, en kan gebruikt worden zowel in de privé wellness van Well4You alsook in onze winkel om goederen mee te kopen.

* Kadobonnen moeten voor de vervaldatum aan de kassa van Well4You worden gebruikt!
Voor de privé wellness is het dus de datum van uw reservatie die telt en niet de datum waarop u deze maakte.


Wij kunnen een kadobon met maximaal 1 maand verlengen, dit moet je wel aanvragen VOOR de vervaldatum van deze bon !

De kadobon kan niet omgeruild worden voor contanten en kan niet gebruikt worden voor de aankoop van een andere kadobon.

De kadobon wordt niet uitgegeven op naam, en kan dus probleemloos aan iemand anders worden doorgegeven.

Een kadobon is dus naamloos (document aan toonder) en is bijgevolg ook niet vergoedbaar bij verlies of diefstal. De verantwoordelijkheid voor het gebruik is exclusief van de houder. Well4You vervangt de kadobon niet in het geval van diefstal, verlies of schade. TIP: Bewaar uw kadobon dus goed op een veilige plaats en zorg er ook voor dat niemand anders de code op je bon kent.

Indien u de kadobon gebruikt voor een aankoop waarvan het bedrag kleiner is dan dat van de bon, krijgt u een tegoedbon met het resterende saldo.

Indien u bij het maken van een reservatie een kadobon-nummer ingeeft, zal u als nieuwe klant geen voorschot moeten betalen. De kadobon wordt dan als voorschot gebruikt en zal in waarde minderen in geval van annulatie en/of niet komen opdagen (zie regels annulatiekosten).

* Alle prijzen bij Well4You (en deze website) zijn altijd inclusief BTW.

Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen ons en onze klanten zijn de rechtbanken van de provincie Oost-Vlaanderen bevoegd.