Logo
Vandaag open van 9u00 tot 22u30

Algemene voorwaarden - Well4You

Privé Wellness

Voor het in gebruik nemen van ons wellness-center dient u eerst een douche te nemen.

Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Well4you heeft het recht om mensen toegang te weigeren indien deze een gevaar vormen voor de volksgezondheid, agressief zijn, dronken zijn , wangedrag vertonen,.

Het is ten strengste verboden om zelf producten toe te voegen in de whirlpool , zwembad en sauna(brandgevaar). Er geldt een rookverbod in het complex, buiten op het terras mag het wel als je gebruik maakt van de voorziene asbak,gelieve ook geen sigarettenpeuken in het kunstgras te gooien.

Het is niet toegestaan om in het zwembad te duiken of "bommeke" te spelen.

Het is verboden om eigen dranken, snacks en/of eten te nuttigen in het complex.

Het gebruik van badslippers is verplicht. Als klant bent uzelf verantwoordelijk voor het gebruik van al onze faciliteiten, in geen geval kan Well4you aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke -of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Well4you ter beschikking gestelde faciliteiten . Well4you zal tengevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Well4you kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor verlies van goederen. De handdoeken en badjassen blijven steeds eigendom van Well4you.

Na 22u vragen wij u vriendelijk de stilte in de tuin te respecteren om geen hinder te veroorzaken bij de buren.

In de sauna is het verplicht om op een badhanddoek te liggen of zitten voor de algemene hygiëne .

Wanneer schade aangebracht wordt aan het door u gehuurde complex, bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden. Wanneer de schade tot gevolg heeft dat het door u gehuurde complex niet meer voor 100% kan functioneren, zal een schadevergoeding van 550 euro per dag betaald moeten worden te rekenen van de dag waarop de schade werd toegebracht tot en met de dag dat de schade is hersteld.

U kan kosteloos annuleren tot minimum 48 uur voor de aanvang van uw reservatie, indien u een voorschot had betaald zal deze door ons bewaard worden voor uw volgende reservatie. Voorschotten worden niet terugbetaald !

Bij annuleringen minder dan 48 uur voor het gereserveerde uur, zal 50% van de totale reservatie prijs als annuleringskosten aangerekend worden.

Bij annuleringen minder dan 12 uur voor het gereserveerde uur, of het niet aanwezig zijn op de gemaakte afspraak, zal het volledig bedrag van de gemaakte reservatie aangerekend worden. U zal een factuur ontvangen met het volledig bedrag van de reservatie verminderd met het reeds betaalde voorschot.

Indien het voorschot* niet voldaan is 3 dagen (72 uren) voor de aanvang van uw reservatie behouden wij ons het recht uw reservatie te schrappen en de uren opnieuw vrij te gegeven voor andere klanten.

*Wij vragen enkel voorschotten aan NIEUWE klanten, indien U reeds over een klantenkaart beschikt van Well4You moet U geen voorschot betalen.

Kadobonnen

Een kadobon kan aangekocht worden via onze website of in de winkel van Well4You (Maagdenstraat 24/9600 te ronse).

De kadobon blijft 1 jaar geldig, en kan gebruikt worden zowel in de privé wellness van Well4You alsook in onze winkel om goederen mee te kopen.

* Kadobonnen moeten voor de vervaldatum aan de kassa van Well4You worden gebruikt!
Voor de privé wellness is het dus de datum van uw reservatie die telt en niet de datum waarop u deze maakte.


Wij kunnen een kadobon met maximaal 1 maand verlengen, dit moet je wel aanvragen VOOR de vervaldatum van deze bon !

De kadobon kan niet omgeruild worden voor contanten en kan niet gebruikt worden voor de aankoop van een andere kadobon.

De kadobon wordt niet uitgegeven op naam, en kan dus probleemloos aan iemand anders worden doorgegeven.

Een kadobon is dus naamloos (document aan toonder) en is bijgevolg ook niet vergoedbaar bij verlies of diefstal. De verantwoordelijkheid voor het gebruik is exclusief van de houder. Well4You vervangt de kadobon niet in het geval van diefstal, verlies of schade. TIP: Bewaar uw kadobon dus goed op een veilige plaats en zorg er ook voor dat niemand anders de code op je bon kent.

Indien u de kadobon gebruikt voor een aankoop waarvan het bedrag kleiner is dan dat van de bon, krijgt u een tegoedbon met het resterende saldo.

Indien u bij het maken van een reservatie een kadobon-nummer ingeeft, zal u als nieuwe klant geen voorschot moeten betalen. De kadobon wordt dan als voorschot gebruikt en zal in waarde minderen in geval van annulatie en/of niet komen opdagen (zie regels annulatiekosten).

* Alle prijzen bij Well4You (en deze website) zijn altijd inclusief BTW.

Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen ons en onze klanten zijn de rechtbanken van de provincie Oost-Vlaanderen bevoegd.