Logo
Vandaag open van 9u00 tot 22u00
- Quote van de week -
Spread love not germs !

Finse Sauna - UNIT1

Een ruime Finse sauna met een panoramisch uitzicht op de Wellness. De sauna kan tussen de 70°C en de 100°C verwarmd worden.

Wij hebben een ruime Finse sauna met bovenaan een dubbele ligbank en onderaan een enkele ligbank. De sauna heeft een panoramisch uitzicht op de wellness zodat het gevoel van ruimte wordt bewaard.

Het verwarmen gebeurt door middel van een groot aantal stenen die in een kachel zijn gelegd en waar naar wens af en toe water met toegevoegde essentiële oliën wordt opgegoten. Hierdoor ontstaat een stoomwolk die de ruimte met een geurende nevel vult. Door de plotse toename van de luchtvochtigheid in de sauna voelt de lucht ineens veel warmer aan. De deur van de cabine moet steeds gesloten blijven voor een optimaal resultaat.

Voor iedere klant staan er altijd 5 frisse geuren klaar voor tijdens de opgietsessies! Wat dacht u van Alpenkruiden, oriental, pepermuntjes, de zoete geur van honing of liever banaan in een flesje ?

* Het dragen van sieraden in de sauna wordt afgeraden. De metalen van sieraden nemen erg snel de temperatuur van de omgeving aan met zeer onprettige gevolgen voor de huid. Ook kunnen bepaalde materialen smelten of vervormen door de warmte.

* De temperatuur van de sauna kan je zelf instellen vanuit uw account!