Logo
Vandaag is Well4You gesloten
- Quote van de week -
You're always 1 decision away
from a totally different life

Infrarood - UNIT1

Onze Infraroodwand is uitgerust met 3 Full spectrum infrarood stralers! Zeer aangenaam bij spier- en gewrichtspijn, stimuleert de doorbloeding van de huid.

Deze stralingswarmte gaat tot 6mm diep in de huid.
Infrarood zorgt ervoor dat zuurstof en bouwstoffen beter door de spieren worden opgenomen, het immuunsysteem wordt sterker, is goed tegen slaapproblemen en het vertraagt verder ook het verouderingsproces.

Het infrarode licht bestaat uit 3 types van golven:
* Infrarood A = van 760 tot 1400 nm = korte golf
* Infrarood B = van 1400 tot 3000 nm = midden golf
* Infrarood C = van 3000 tot 10000 nm = lange golf

** De A-straling dringt tot 6 mm diep in het goed doorbloedde bereik van de huid en verdeeld er zijn warmte over de bloedvaten en zorgt voor een heilzame werking bij spierpijn en reumatische pijn.
** De B-straling dringt rechtstreeks in de lederhuid en bloedvaten, maar minder diep dan de IR-A straling.Deze zorgt voor de aangename warmte op uw huid.
** De C-straling verwarmd de bovenste huidlaag, straling dringt het lichaam dus niet binnen. Bij IR- C straling zult u het meest gaan transpireren. Vele studies uit de medische wereld hebben bewezen dat lange golf infrarood straling de groei en gezondheid van levende cellen in planten, dieren en de mens bevorderen.

TIP: Zorg altijd dat je met een droge huid de sessie start!