Logo
Vandaag open van 9u00 tot 22u00

Massage

Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, trilling of bewegingen die zowel manueel of met mechanische hulp kan worden gegeven.

Tijdens een massage kan u even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en volledig ontspannen en tot rust komen.
U kan bij ons terecht voor onderstaande massages:

Relaxerende gezichts-,nek- en schoudermassage:
Bij de gelaatsmassage worden alle delen van uw gezicht onder handen genomen inclusief hals, schouders en een deeltje van uw rug. Tijdens de massage zal de doorbloeding gestimuleerd worden waardoor afvalstoffen afgevoerd worden en een betere stofwisseling geactiveerd. Een gezichtsmassage kan hoofdpijn, stress en vermoeidheid verminderen!

Relaxerende rugmassage:(* tijdelijk niet beschikbaar)
Stress op je werk, slechte houding of een job met zware arbeid? Het zijn allemaal problemen die nek, rug en schouderklachten kunnen veroorzaken. Met deze relaxerende massage zullen wij stressgerelateerde spierpijnen los masseren.

Prijzen :

Relaxerende Gezichts-,nek- en schoudermassage (30min) € 28,00

LET OP: Voorlopig kunnen wij geen duo massages aanbieden daar wij maar 1 schoonheidsspecialiste hebben. Hopelijk kunnen wij hier in de toekomst verandering in brengen. Indien u toch wenst te komen met vriend, vriendin of partner kan u eventueel 2 afspraken na elkaar inboeken. U mag dan in het beautysalon op elkaar wachten en aanwezig zijn tijdens de behandeling.. wel vragen wij uitdrukkelijk om de kalmte en rust te respecteren!

First slide


Heeft u nog een bijkomende vragen of had u graag wat meer professionele hulp bij het kiezen van de juiste behandeling ?
Stuur dan SNEL een mailtje naar salon@well4you.be (Onze schoonheidsspecialiste, beantwoord graag al uw vragen).
-> Antwoord normaal binnen de 24u!

Maak snel een afspraak via 0498/49.97.98!